Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Regióny

Polícia uplynulý víkend zaznamenala v Bratislave päť opitých vodičov

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

Polícia ho podľa hovorcu obmedzila na osobnej slobode a umiestnila do cely policajného zaistenia.

Bratislava 19. decembra (TASR) - Uplynulý víkend zaznamenali bratislavskí policajti piatich vodičov pod vplyvom alkoholu. Chytili ich v Petržalke, Novom Meste a v Ružinove. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Policajti zastavili 21-ročného vodiča z okresu Vranov nad Topľou v nedeľu (18. 12.) pred 2.30 h na Šancovej ulici v Bratislave. "Vodič počas jazdy nerešpektoval príslušné dopravné značenia a rovnako mal na vozidle poškodený zadný svetlomet, čím sa dopustil priestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky," priblížil Szeiff. Vodičovi namerali 2,63 promile.

Polícia ho podľa hovorcu obmedzila na osobnej slobode a umiestnila do cely policajného zaistenia. Policajt ho zároveň obvinil z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Bratislavská polícia preto opätovne apeluje na vodičov a vyzýva ich, aby nesadali za volant pod vplyvom alkoholu. "Buďte na cestách voči sebe ako aj k ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožívajte," podotkol Szeiff.