Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia na ceste I/49 v Púchove

Ilustračná snímka. Foto: TASR Jakub Kotian

Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu striedavo pre obidva jazdné smery a bude usmerňovaná prenosným dopravným značením a spôsobilými osobami.

Púchov 8. novembra (TASR) – Okresný dopravný inšpektorát v Považskej Bystrici upozorňuje motoristov na čiastočné dopravné obmedzenia na ceste I/49 medzi púchovskou mestskou časťou Vieska-Bezdedov a prvou kruhovou križovatkou v Púchove. Obmedzenia sa začnú v utorok (9. 11.), potrvajú do 3. decembra.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa, dôvodom obmedzení budú veľkoplošné opravy cesty I/49. Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu striedavo pre obidva jazdné smery a bude usmerňovaná prenosným dopravným značením a spôsobilými osobami. V čase mimo vykonávaných prác bude doprava s obmedzeniami vedená obojsmerne v jednom jazdnom pruhu pre každý smer jazdy.

Okresný dopravný inšpektorát v Považskej Bystrici žiada motoristov, aby pri prejazde uvedeným úsekom cesty I/49 dbali na zvýšenú opatrnosť, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali dočasné dopravné značenie a rešpektovali pokyny osôb určených na riadenie premávky,“ doplnila Kuzmová.