Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Regióny

Polícia v B.Bystrici chystá bezpečnostné opatrenia pre futbalový zápas

Ilustračné foto. Foto: TASR

Ide predovšetkým o futbalový zápas medzi MFK Dukla a ŠK Slovan Bratislava na Štiavničkách.

Banská Bystrica 11. mája (TASR) – V Banskej Bystrici sa v sobotu 13. mája uskutoční viacero kultúrno-športových podujatí, ktoré prinesú dopravné obmedzenia. Ide predovšetkým o futbalový zápas medzi MFK Dukla a ŠK Slovan Bratislava na Štiavničkách a parkovanie v blízkosti futbalového štadióna, športovej haly či mestskej plavárne, kde bude takmer nemožné zaparkovať. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti banskobystrická krajská polícia, ktorá odporúča využiť prostriedky hromadnej dopravy.

"Polícia pripravuje rozsiahle bezpečnostné opatrenia, pričom budeme dohliadať v čase konania futbalového zápasu na verejný poriadok, prípadné výtržnosti či divácke násilie v okolí štadióna ako aj v meste Banská Bystrica. V prípade, že dôjde k prejavom, naplňujúcim znaky niektorého trestného činu či priestupku, polícia bude konať v zmysle zákona. Žiadne protispoločenské správanie či narušenia podujatí nebudeme tolerovať," zdôrazňujú policajti.

Návštevníkov kultúrno-športových podujatí vyzývajú, aby rešpektovali a riadili sa na mieste pokynmi usporiadateľov a polície.