Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Vodič vošiel do protismeru a zastavili ho až zvodidlá, nehodu neprežil

Snímka auta z nehody, ktorá sa stala na ceste medzi Veľkými Kapušanmi a obcou Vojany 21. septembra 2021. Foto: Facebook Polícia SR - Košickýkraj

To, či nebohý muž pred jazdou požil alkoholické nápoje alebo iné omamné a psychotropné látky, bude polícia zisťovať pri pitve.

Veľké Kapušany 22. septembra (TASR) – K tragickej dopravnej nehode došlo v utorok (21. 9.) večer na ceste medzi mestom Veľké Kapušany a obcou Vojany v Michalovskom okrese. O život pri nej prišiel 47-ročný vodič, informovala TASR košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

"Podľa doterajších zistení na rovnom úseku cesty z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde ľavou časťou vozidla narazil do zvodidiel. Vozidlo však ďalej pokračovalo v jazde a nakoniec ostalo stáť v protismere," priblížila s tým, že muž pri nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol.

To, či nebohý muž pred jazdou požil alkoholické nápoje alebo iné omamné a psychotropné látky, bude polícia zisťovať pri pitve. Predbežnú škodu na vozidle vyčíslili na 1000 eur. "To, či bola príčinou tejto tragédie náhla zdravotná indispozícia alebo iné okolnosti, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania," uzavrela Ivanová s tým, že michalovský policajný vyšetrovateľ začal v prípade trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.