Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

ZÁHADNÝ NÁLEZ v igelitke: V prešovskej pivnici objavili lebku

Na snímke ľudská lebka, ktorú našli pri vypratávaní pivničného priestoru v jednom z obytných domov na ulici 17. novembra v Prešove. Foto: TASR - KR PZ Prešov

Nález bol zaistený a bol zaslaný na kriminalisticko-expertízne skúmanie.

Prešov 11. januára (TASR) - Pri vypratávaní pivničného priestoru v jednom z obytných domov na ulici 17. novembra v Prešove bola nájdená ľudská lebka. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, nález bol ohlásený v sobotu (8. 1.) po 18.00 h.

Na snímke ľudská lebka, ktorú našli zabalenú v papieri a v igelitovom vrecku pri vypratávaní pivničného priestoru v jednom z obytných domov na ulici 17. novembra v Prešove.
Foto: TASR - KR PZ Prešov


"Kostrový nález ľudskej lebky bol zabalený v papieri a v igelitovom vrecku bol položený na polici v pivnici. Poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov-Juh vykonal obhliadku miesta činu, ktoré bolo zadokumentované. Nález bol zaistený a bol zaslaný na kriminalisticko-expertízne skúmanie," uviedla Ligdayová s tým, že v prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.