Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

NEZVESTNÝ: Vo Veľkom Krtíši pátrajú po 16-ročnom Milanovi

Polícia vo Veľkom Krtíši žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 16-ročnom Milanovi. Nezvestný bol s rodinou naposledy v kontakte ešte vo štvrtok 12. novembra, informovalo na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici. Nezvestný je podľa popisu vysoký približne 160 centimetrov, má štíhlu postavu a polo-dlhé vlasy. Oblečený môže mať čierny kabát, sivé rifle a čierne tričko. Polícia vyzýva, aby osoby, ktoré disponujú akýmikoľvek informáciami kontaktovali odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Veľkom Krtíši, alebo zavolali na linku 158. Veľký Krtíš, 16. novembra 2020. Foto: TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Oblečený môže mať čierny kabát, sivé rifle a čierne tričko.

Veľký Krtíš 16. novembra (TASR) – Polícia vo Veľkom Krtíši žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 16-ročnom Milanovi. Nezvestný bol s rodinou naposledy v kontakte ešte vo štvrtok 12. novembra, informovalo na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici.

„Nezvestnosť syna oznámila v pondelok krátko pred 9.00 h jeho matka na polícii v Dolnej Strehovej. Mladík mal ešte 5. novembra odísť za priateľkou a od tej doby sa domov nevrátil. Príbuzným sa naposledy ozval telefonicky vo štvrtok 12. novembra,“ priblížila polícia.

Nezvestný je podľa popisu vysoký približne 160 centimetrov, má štíhlu postavu a polodlhé vlasy. Oblečený môže mať čierny kabát, sivé rifle a čierne tričko. Polícia vyzýva, aby osoby, ktoré disponujú akýmikoľvek informáciami, kontaktovali odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Veľkom Krtíši, alebo zavolali na linku 158.