Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Vodič, ktorý havaroval medzi Bottovom a Pavlovcami, zraneniam podľahol

Po náraze do svahu auto vyhodilo a viackrát sa prevrátilo, vodič bol z vozidla vymrštený, pričom utrpel mnohopočetné zranenia. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

Nehoda sa podľa policajtov stala na rovnom úseku cesty, kde vodič zišiel s autom k pravej krajnici a následne vošiel do priekopy.

Pavlovce/Bottovo 26. mája (TASR) – Vodič vo veku 66 rokov, ktorý v piatok (22. 5.) havaroval medzi obcami Bottovo a Pavlovce v okrese Rimavská Sobota, podľahol svojim zraneniam. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) Banská Bystrica na sociálnej sieti.

Na miesto bol privolaný záchranný vrtuľník, ktorý zraneného previezol do nemocnice v Banskej Bystrici, kde vo večerných hodinách zraneniam podľahol. Pri súdnej pitve bolo zisťované aj požitie alkoholu u vodiča a podľa predbežných výsledkov mal v krvi 2,50 promile,“ uviedlo KR PZ.

Nehoda sa podľa policajtov stala na rovnom úseku cesty, kde vodič zišiel s autom k pravej krajnici a následne vošiel do priekopy. „Po náraze do svahu auto vyhodilo a viackrát sa prevrátilo. Vodič bol z vozidla vymrštený, pričom utrpel mnohopočetné zranenia,“ dodali.