Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Vodič z Pustých Úľan neprežil náraz do stromu

Pre koronavírus a prijaté opatrenia sú naše cesty oveľa prázdnejšie, ako v predošlých dňoch. Napriek tomu galantskí dopravní policajti dokumentovali tragickú nehodu. Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Nehoda sa stala v popoludňajších hodinách na rovnom úseku cesty v katastri obce Veľký Grob.

Pusté Úľany 25. marca (TASR) – Dopravná polícia v Galante včera dokumentovala tragickú dopravnú nehodu, pri ktorej zahynul 42-ročný vodič z obce Pusté Úľany. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Nehoda sa stala v popoludňajších hodinách na rovnom úseku cesty v katastri obce Veľký Grob. "Vodič viedol osobné auto v smere od obce Veľký Grob na Pusté Úľany. Z nezistených príčin prešiel do protismeru, následne mimo cestu a narazil do stromu. Vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla Kredatusová.

Ako ďalej doplnila, v týchto dňoch síce nehrozia zápchy a na cestách je relatívny pokoj, ale netreba strácať koncentráciu. "Je potrebné sa sústrediť na šoférovanie a venovať pozornosť situácii a okolnostiam na ceste. O životoch a nielen za volantom, môžu niekedy rozhodovať sekundy," doplnila krajská policajná hovorkyňa.