Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

VIDELI STE HO? Polícia pátra po svedkovi krádeže

Snímka z miesta krádeže na Galvaniho ulici v Bratislave. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

V prípade akýchkoľvek informácií sa môže verejnosť obrátiť na políciu na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Bratislava 20. mája (TASR) - Polícia objasňuje trestný čin krádeže, ku ktorej došlo ešte 29. apríla večer v predajni s potrebami pre dom a záhradu na Galvaniho ulici v Bratislave. V tejto súvislosti pátra po neznámom seniorovi. Informuje o tom na sociálnej sieti, kde zároveň zverejnila aj fotografie hľadaného muža.

"Podľa doposiaľ zistených informácií malo ku krádeži dôjsť tak, že neznámy páchateľ si čakanie v rade na výmenu a vrátenie tovaru skrátil odcudzením pánskej koženej peňaženky, ktorá bola položená na pulte. Spolu s peňaženkou zobral aj doklady, bankomatovú kartu, finančnú hotovosťou a kľúče," približuje polícia.

Polícia preto pátra po totožnosti neznámeho muža, ktorý by mohol pomôcť pri objasňovaní predmetného skutku. V prípade akýchkoľvek informácií sa môže verejnosť obrátiť na políciu na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.