Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

MLADÍ A NEROZVÁŽNI: V Prešove sa zrazili dvaja mladí vodiči

Snímka z miesta nehody na križovatke Duklianskej a Šafárikovej ulice v Prešove, 15. septembra 2020. Foto: FB/Polícia SR - Prešovský kraj

Vodič motocykla utrpel viaceré vážne zranenia.

bola predbežne odhadnutá na 6000 eur," Prešov 16. septembra (TASR) – Polícia vyšetruje dopravnú nehodu osobného auta a motocykla, ku ktorej došlo v utorok podvečer z doposiaľ presne nezistených príčin na križovatke Duklianskej a Šafárikovej ulice v Prešove. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Podľa jej slov išlo o 19-ročného vodiča z obce Kračúnovce, ktorý viedol osobné motorové vozidlo značky Volkswagen, a 17-ročného motocyklistu z obce Šarišské Michaľany, ktorý jazdil na motocykli značky Honda.

„Pri zrážke mladší z vodičov utrpel viacero vážnejších zranení. Na mieste sa bol dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu schopný podrobiť iba vodič osobného vozidla. Jej výsledok bol negatívny. Škoda na vozidlách uviedla Ligdayová s tým, že polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Zároveň polícia preveruje všetky okolnosti dopravnej nehody, skúmať bude aj mieru zavinenia oboch účastníkov nehody.