Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Vodič štvorkolky zrazil dve ženy a ušiel

Ľahké zranenia utrpeli dve ženy, ktoré v pondelok 25. novembra 2019 zrazil vodič štvorkolky na autobusovej zastávke v Rimavskej Seči v okrese Rimavská Sobota. Ako informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na sociálnej sieti, vodič je trestne stíhaný pre prečin neposkytnutia pomoci. FOTO TASR - KR PZ v Banskej Bystrici Foto: TASR

Zraneným ženám neposkytol pomoc a ani sa na miesto nehody nevrátil. Prípad je v štádiu vyšetrovania

Rimavská Seč 26. novembra (TASR) – Ľahké zranenia utrpeli dve ženy, ktoré v pondelok (25. 11.) zrazil vodič štvorkolky na autobusovej zastávke v Rimavskej Seči v okrese Rimavská Sobota. Ako informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na sociálnej sieti, vodič je trestne stíhaný pre prečin neposkytnutia pomoci.

V popoludňajších hodinách viedol 18-ročný vodič štvorkolku bez tabuľky s evidenčným číslom. Pri odbočovaní neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešiel do ľavého jazdného pruhu, kde prednou časťou štvorkolky narazil do žien stojacich pri zábradlí autobusovej zastávky,“ uviedli policajti.

Doplnili, že na mieste dopravnej nehody nezastavil, vec neoznámil a na štvorkolke odišiel domov. „Zraneným ženám neposkytol pomoc a ani sa na miesto nehody nevrátil. Prípad je v štádiu vyšetrovania,“ zakončili policajti.