Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

NAPADOL HO V SPÁNKU: Mladík sa pokúsil zabiť partnera svojej matky

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Júlia Jánošíková

Mladík čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu.

Bratislava 4. októbra (TASR) - Polícia vyšetruje pokus o vraždu, ku ktorému malo dôjsť v nedeľu (2. 10.) v jednom z bytov v bratislavskej Petržalke. Vyšetrovateľ v tejto veci začal trestné stíhanie a vzniesol obvinenie voči 21-ročnému Ľudovítovi. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

Obvinený mal v nočných hodinách vojsť do spálne, kde v tom čase spala jeho matka spolu s druhom. Tomu mal kuchynským nožom spôsobiť viaceré bodno-rezné poranenia na rôznych častiach tela.

"V ďalšom konaní mu zabránil jeho brat, ktorý muža odzbrojil, a na miesto bola privolaná hliadka polície," spresnila Šimunková. Útočník bol obmedzený na osobnej slobode a následne umiestnený na psychiatrickú kliniku. Zranený muž bol pri vedomí prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.

Vyšetrovaním okolností tohto prípadu sa zaoberajú policajti bratislavskej krajskej kriminálky. Mladík čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu.