Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V Ivanke pri Dunaji sa zrazili dve autá, posádka jedného z nich ušla

Snímka z miesta nehody. Foto: FB: Polícia SR - Bratislavský kraj

Vodička Suzuki Swift bola podľa policajtov prevezená do nemocnice a na oboch autách vznikla materiálna škoda doposiaľ v nevyčíslenej výške.

Bratislava 22. novembra (TASR) - Polícia hľadá svedkov zrážky dvoch áut, ktorá sa stala v pondelok (21. 11.) ráno sa na križovatke pri obchodnom centre v Ivanke pri Dunaji. Posádka jedného z áut z miesta nehody ušla. Informovala o tom polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

K zrážke podľa policajtov došlo medzi autami Škoda Rapid bielej farby a Suzuki Swift tehlovočervenej farby. "Posádka vozidla Škoda Rapid z vozidla vystúpila a z miesta nehody ušla," spresnili. Vodička Suzuki Swift bola podľa policajtov prevezená do nemocnice a na oboch autách vznikla materiálna škoda doposiaľ v nevyčíslenej výške.

Policajti začali viesť trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Ak ste boli svedkom tejto dopravnej nehody a máte o nej informácie, oznámte nám ich na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzvali ľudí. Ozvať sa im môžu aj formou súkromnej správy na sociálnej sieti.