Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

POŠKODENÉ VOZIDLÁ: Vyšetrujú prípady v Holumnici, Poprade a v Prešove

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk - Viktória Brincková

V utorok v skorých ranných hodinách došlo k poškodeniu osobného auta značky Suzuki, ktoré bolo zaparkované na ulici Štefánikovej v Poprade.

Prešov 8. marca (TASR) - Polícia rieši prípady poškodenia vozidiel, ku ktorým došlo v uplynulých dňoch v Holumnici, Poprade a v Prešove. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"V dobe od 6. do 7. marca neznámy páchateľ poškodil osobné motorové vozidlo značky Seat, ktoré bolo zaparkované v obci Holumnica. Poškodil predné i zadné svetlá, čelné sklo, spätné zrkadlo i okná. Majiteľ škodu poškodením vyčíslil na viac ako 1000 eur," uviedla Ligdayová.

V utorok v skorých ranných hodinách došlo k poškodeniu osobného auta značky Suzuki, ktoré bolo zaparkované na ulici Štefánikovej v Poprade. Páchateľ vytvoril ryhy po celom vozidle. Škoda vznikla vo výške 800 eur.

"Na linku 158 v utorok oznámil 40-ročný majiteľ osobného auta značky Škoda, že mu niekto v Prešove poškodil vozidlo. Aj na tomto vozidle páchateľ vytvoril ryhy na karosérii, ako aj preliačinu a poškodil i spojler, blatník a nárazník. Nezabudol ani na pneumatiku, ktorú prepichol. V tomto prípade bola škoda vyčíslená približne na 2000 eur," dodala krajská policajná hovorkyňa.