Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia vyšetruje tragickú nehodu pri obci Dojč v Senickom okrese

Krátko pred 23:00 h išiel 26 ročný muž, na aute Opel Vectra, smerom na obec Dojč. Z doposiaľ nezistených príčin zišiel vľavo mimo cestu do priekopy a prednou časťou auta narazil do betónového mostíka. Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj

26-ročný muž išiel krátko pred 23.00 h osobným autom smerom na obec Dojč.

Dojč 11. novembra (TASR) – Polícia vyšetruje tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala v utorok (9. 11.) v noci na ceste II. triedy medzi mestom Šaštín-Stráže a obcou Dojč. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Ako doplnila, 26-ročný muž išiel krátko pred 23.00 h osobným autom smerom na obec Dojč. "Z doposiaľ nezistených príčin zišiel vľavo mimo cestu do priekopy a prednou časťou auta narazil do betónového mostíka," uviedla Antalová.

Po príchode mu privolaná rýchla zdravotná pomoc začala poskytovať prvú pomoc. "Mladý muž však svojim zraneniam krátko po polnoci v sanitke podľahol. To, či šoféroval pod vplyvom alkoholu, bude zisťované pri pitve. Polícia na zistení okolností a presnej príčiny tragickej nehody pracuje," informovala krajská policajná hovorkyňa.