Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Polícia vyšetruje zrážku vlaku s osobným autom v Krásne nad Kysucou

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Pri dopravnej nehode sa nikto nezranil.

Krásno nad Kysucou 22. januára (TASR) - Polícia vyšetruje okolnosti zrážky vlaku s osobným autom, ku ktorej došlo v piatok (21. 1.) podvečer na železničnom priecestí v Krásne nad Kysucou. Dopravná nehoda si nevyžiadala zranenia jej účastníkov. TASR o tom v sobotu informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

"Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania doposiaľ neznámy vodič viedol po miestnej komunikácii osobné motorové vozidlo Suzuki bez evidenčného čísla. Vošiel na priecestie, kde zostal z doposiaľ presne nezistených príčin s vozidlom stáť. Následne došlo k stretu s prechádzajúcim osobným vlakom," opísal Moravčík.

Vodič motorového vozidla pred zrážkou z vozidla podľa neho vystúpil, pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Rušňovodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Hmotnú škodu predbežne vyčíslili na 6500 eur. "Na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom jeho objasnenia. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodal policajný hovorca.