Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Oplatí sa počkať: Dvoch opitých vodičov chytili len pár minút po sebe

Ilustračné foto. Foto: TASR - Štefan Puškáš

Ako prvú zastavili 53-ročnú vodičku na trase z Horného do Dolného Dubového.

Jaslovské Bohunice 7. januára (TASR) – Policajti z Jaslovských Bohuníc riešili krátko po polnoci dvoch opitých vodičov, keď obaja nafúkali viac ako 1,6 promile alkoholu v dychu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Ako prvú zastavili 53-ročnú vodičku na aute Toyota Yaris na trase z Horného do Dolného Dubového. "Policajti jej zistili v dychu 1,67 promile. Krátko po nej pristavili aj 45-ročného muža, jej známeho, na aute značky Peugeot Partner. Alkoholovým testerom mu policajti namerali hodnotu 1,65 promile," uviedla Linkešová.

Krátko po polnoci obmedzovali osobu aj dopravní policajti v meste Piešťany. "O 1.35 h sa nevyhol policajnej kontrole 20-ročný vodič, ktorý jazdil bez vodičského preukazu. Ten mu policajti zadržali ešte v auguste a v októbri minulého roku mu súd uložil zákaz viesť vozidla na štyri roky," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Všetci traja skončili v cele policajného zaistenia. "Polícia prvých dvoch obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykové látky a mladého muža z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Do rozhodnutia súdu zostávajú v cele," informovala Linkešová.