Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Z vraždy 62-ročného Tornaľčana obvinila polícia dvoch mužov

Krajský policajný vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a zo zločinu porušovania domovej slobody 47-ročného muža z Tornale. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

Motív vraždy a všetky okolnosti tohto prípadu sú podľa KR PZ predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Tornaľa 31. decembra (TASR) – Polícia obvinila dvoch mužov v prípade vraždy 62-ročného obyvateľa mesta Tornaľa v okrese Revúca. O obvinení informovalo na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) Banská Bystrica.

„V Tornali, v byte na Ulici 1. mája našli v obývačke mŕtveho 62-ročného muža, ktorý mal na hrudníku viacero rán po bodnutí nožom. Vo vyšetrovaní bolo vykonaných veľké množstvo procesných úkonov, ako aj množstvo expertíz. Na základe všetkých zistení vo vyšetrovaní krajský vyšetrovateľ zadržal dve podozrivé osoby, ktoré v stredu (30. 12.) obvinil a vykonáva s nimi ďalšie potrebné procesné úkony,“ uviedlo KR PZ.

Dodalo, že policajný vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a zo zločinu porušovania domovej slobody 47-ročného muža z Tornale. „V tejto súvislosti bolo vznesené obvinenie aj ďalšej osobe, 18-ročnému mužovi, tiež z Tornale, avšak zatiaľ len zo zločinu porušovania domovej slobody spáchaného formou spolupáchateľstva,“ ozrejmili policajti.

Motív vraždy a všetky okolnosti tohto prípadu sú podľa KR PZ predmetom ďalšieho vyšetrovania.