Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Polícia zadržala troch mladých Levočanov, našla u nich drogy

Popradskí kriminalisti v spolupráci s policajtmi Prešovského pohotovostného policajného útvaru zadržali v Levoči troch mužov podozrivých z drogovej trestnej činnosti. Foto: FB Polícia SR - Prešovský kraj

Pri prehliadke zaistili niekoľko zatavených striekačiek, igelitové vrecká a papierovú skladačku, v ktorých sa nachádzala biela kryštalická látka.

Levoča 24. februára (TASR) – Polícia zadržala v Levoči troch mužov vo veku 22 až 24 rokov, ktorí sú podozriví z drogovej trestnej činnosti. Informujú o tom policajti na sociálnej sieti.

Ako ďalej priblížili, pri prehliadke zaistili niekoľko zatavených striekačiek, igelitové vrecká a papierovú skladačku, v ktorých sa nachádzala biela kryštalická látka. Policajti našli aj zelenú sušinu, ktorú takisto zaistili.

Vyšetrovateľka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade obvinila z drogovej trestnej činnosti troch mužov z Levoče. „Po vykonaní procesných úkonov bude spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do väzby,“ ozrejmila polícia.