Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Polícia zadržala v Bardejovskej Novej Vsi migrantov

Snímka zo zadržania auta s nelegálnymi migrantami. Foto: FB/Polícia Slovenskej republiky

Príslušník diaľničného oddelenia PZ v Prešove nahlásil na 158 informáciu, ktorú mu poskytol jeho kamarát, že na Chmeľovskom kopci na odpočívadle nastupuje do dodávky približne 20 cudzincov.

Prešov 3. júla (TASR) – Polícia zadržala v Bardejovskej Novej Vsi v piatok 21 migrantov. Okrem nich sa neskôr podarilo vypátrať a zadržať ďalších sedem ľudí.

Ako o tom informuje polícia na sociálnej sieti, príslušník diaľničného oddelenia Policajného zboru v Prešove nahlásil na číslo 158 informáciu, ktorú mu poskytol jeho kamarát, že na Chmeľovskom kopci na odpočívadle nastupuje do dodávky približne 20 cudzincov, pravdepodobne nelegálnych migrantov. Dodávka vyrazila smerom na Svidník. Po vozidle okamžite vyhlásili pátranie.

"Hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ) vozidlo zastavila v Bardejovskej Novej Vsi, kde sa zistilo, že sa vo vozidle nachádza 21 ľudí a vodič. Osoby boli odovzdané mobilnej zásahovej jednotke cudzineckej polície. Pátracia akcia pokračovala aj naďalej, lebo bol predpoklad, že do dodávky nenastúpili všetci. Vypátraných bolo ďalších sedem osôb a taktiež odovzdaných spomínanej mobilnej jednotke," uvádza polícia na sociálnej sieti.

Prípad prevzal vyšetrovateľ národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii.