Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Polícia zaistila u fanúšikov zakázané predmety

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Martin Baumann

Fanúšikov, ktorí sa plánujú zúčastniť tohto športového podujatia zároveň policajti opätovne vyzývajú, aby sa nedopúšťali výtržností ani iných protiprávnych konaní.

Bratislava 8. mája (TASR) - Bratislavská polícia počas kontroly zaistila viacero zakázaných predmetov u fanúšikov presúvajúcich sa na finálový zápas Slovenského pohára vo futbale. Odohrať sa má v nedeľu na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Polícia v súvislosti s futbalovým zápasom pripravila bezpečnostné opatrenie. "V rámci neho monitorujeme presun účastníkov športového podujatia, ktorí sa aj zo zahraničia presúvajú na uvedený futbalový zápas. Tí boli hliadkami Policajného zboru zastavení a podrobení kontrole, pri ktorej sme u nich zaistili zakázané predmety," priblížil hovorca.

Fanúšikov, ktorí sa plánujú zúčastniť tohto športového podujatia zároveň policajti opätovne vyzývajú, aby sa nedopúšťali výtržností ani iných protiprávnych konaní pred, počas ani po skončení športového podujatia. "Policajti budú adekvátne reagovať na narušenie verejného poriadku a obmedzenia v cestnej premávke zo strany fanúšikov oboch klubov," dodal Szeiff.