Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Bratislavská polícia zasahovala počas sviatkov vo viacerých prípadoch

Ilustračná snímka. Foto: EASYFOTO TASR - Kristína Mayerová

V sobotu zasahovala hliadka na zastávke mestskej hromadnej dopravy Vinohrady, kde došlo k vykoľajeniu električky.

Bratislava 28. decembra (TASR) - Policajti v Bratislavskom kraji zasahovali počas vianočného obdobia vo viacerých prípadoch. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

V sobotu (26. 6.) zasahovala hliadka na zastávke mestskej hromadnej dopravy Vinohrady, kde došlo k vykoľajeniu električky. "Počas jazdy električky v smere do Rače došlo pravdepodobne z dôvodu nepozornosti vodiča k jej prejdeniu na druhú koľaj, na ktorej nebola prehodená výhybka," spresnil hovorca s tým, že celková škoda bola predbežne vyčíslená na približne 4000 eur. Dodal, že výsledok dychovej skúšky bol u vodiča električky negatívny a udalosť sa obišla bez zranení.



V nedeľu (27. 12.) zasahovali seneckí policajti v prípade vodiča, ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu. Vo vozidle zn. Ford sa podľa slov polície nachádzali dvaja občania Ukrajiny. Obaja boli podrobení dychovej skúške. "U vodiča skončila s výsledkom 2,31 promile, u spolujazdca 1,96 promile. Obaja muži boli obmedzení na osobnej slobode a eskortovaní na policajné oddelenie," spresnil hovorca.

Dodal, že v oboch prípadoch bolo začaté trestné stíhanie.