Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Polícia zaznamenala poškodenie bankomatu v obci Kúty dvomi osobami

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin krádeže a prečin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

Kúty 4. októbra (TASR) – Polícia zasahovala v skorých ranných hodinách v Kútoch na základe oznámenia, podľa ktorého mali dve osoby poškodzovať bankomat. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Na miesto vyslali policajnú hliadku. "Tá oznámenie preverila a potvrdila, že došlo k poškodeniu daného bankomatu, ale na mieste sa už žiadne osoby nenachádzali. Policajti spolu s vyšetrovateľom zo Senice, kriminalistickým technikom a psovodom so služobným psom vykonali na mieste prvotné úkony a zabezpečili miesto činu," uviedla pre TASR Antalová.

Vyšetrovateľ zároveň začal vo veci trestné stíhanie pre zločin krádeže a prečin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia. "Polícia naďalej vykonáva procesné úkony potrebné na objasnenie skutku a stotožnenie jeho páchateľa. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je v súčasnosti možné poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie," doplnila krajská policajná hovorkyňa.