Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Polícia zaznamenala zvuky lietajúceho objektu, našla cigarety

Ilustračná snímka. Foto: TASR Riaditeľstvo hraničnej a cudzineckej polície Sobrance

Príslušníci Colného úradu Michalovce vyčíslili daňovú hodnotu nájdených cigariet na 864,95 eura, pričom únik na spotrebnej dani z tabakových výrobkov predstavuje 582,50 eura.

Vysoká nad Uhom 30. júna (TASR) – Balík s 25 kartónmi cigariet našli v utorok (29. 6.) policajti v pôsobnosti Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície (RHCP) Sobrance na poli v katastrálnom území obce Vysoká nad Uhom v okrese Michalovce. Okolie nálezu prehľadávali po tom, čo počas výkonu služby zaznamenali zvuk neznámeho lietajúceho objektu v smere od vonkajšej hranice s Ukrajinou. TASR o tom informovala hovorkyňa RHCP Sobrance Agnesa Kopernická.

Ako priblížila, príslušníci Colného úradu Michalovce vyčíslili daňovú hodnotu nájdených cigariet na 864,95 eura, pričom únik na spotrebnej dani z tabakových výrobkov predstavuje 582,50 eura.

"Prípad prevzal k ďalšej realizácii vyšetrovateľ Kriminálneho úradu finančnej správy pre podozrenie z porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru," doplnila Kopernická.