Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

POLÍCIA ŽIADA O POMOC, pátra po mužovi z Púchova, môže byť ozbrojený

Pri spozorovaní pohybu osoby polícia prosí o okamžité kontaktovanie čísla 158 alebo o poslanie informácie prostredníctvom súkromnej správy sociálnej siete na stránke Facebook Polícia SR - Trenčiansky kraj. V Púchove 12. júla 2022. Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Na muža je vydaný príkaz na zatknutie pre zločin ublíženia na zdraví v súbehu so zločinom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

Bratislava 12. júla (TASR) - Policajti z Považskej Bystrice žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 21-ročnom Gregorovi Antunovičovi z Púchova. Na muža je vydaný príkaz na zatknutie. Polícia zároveň upozorňuje, že môže byť ozbrojený. Informuje o tom na sociálnej sieti.

Polícia priblížila, že muž je približne 175 centimetrov vysoký, vyšportovanej postavy a jeho zdanlivý vek je 25 rokov. "Na hrudníku, rukách, krku, temene hlavy vo vlasatej časti a pravej nohe má výrazné tetovanie s vyobrazením rôznych motívov ako medvedica s mláďaťom, holubica a iné," doplnila.

Na muža je vydaný príkaz na zatknutie pre zločin ublíženia na zdraví v súbehu so zločinom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

Pri spozorovaní pohybu osoby polícia prosí o okamžité kontaktovanie čísla 158 alebo o poslanie informácie prostredníctvom súkromnej správy sociálnej siete na stránke Facebook Polícia SR - Trenčiansky kraj.