Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Skupina kradla v nákupnom centre:Polícia žiada o pomoc pri objasňovaní

Polícia žiada o pomoc pri stotožnení osôb v súvislosti s objasňovaním aprílovej krádeže oblečenia v jednom z nákupných centier v Bratislave na Ivanskej ceste. Išlo o skupinu štyroch osôb s maloletým dieťaťom. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Išlo o skupinu štyroch osôb s maloletým dieťaťom.

Bratislava 17. júna (TASR) - Polícia žiada o pomoc pri stotožnení osôb v súvislosti s objasňovaním aprílovej krádeže oblečenia v jednom z nákupných centier v Bratislave na Ivanskej ceste. Išlo o skupinu štyroch osôb s maloletým dieťaťom. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Silvia Šimková.

Polícia žiada o pomoc pri stotožnení osôb v súvislosti s objasňovaním aprílovej krádeže oblečenia v jednom z nákupných centier v Bratislave na Ivanskej ceste. Išlo o skupinu štyroch osôb s maloletým dieťaťom.
Foto: TASR - KR PZ v Bratislave


Akékoľvek informácie k totožnosti osôb, ich súčasnému pohybu alebo pobytu môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti Facebook.