Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Regióny

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po matke so synom zo Žiaru n. Hronom

Polícia v Žiari nad Hronom sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 29-ročnej Kamile Kaločaiovej zo Žiaru nad Hronom a jej 6-ročnom synovi Alexandrovi Dominikovi Šarközim. Foto: Polícia SR - Banskobystrický kraj

Rodina a známi nezvestných nemajú o osobách žiadne informácie už od 7. júla

Žiar nad Hronom 1. októbra (TASR) – Polícia v Žiari nad Hronom pátra po nezvestnej 29-ročnej Kamile Kaločaiovej a jej šesťročnom synovi Alexandrovi Dominikovi Šarközim. Rodina a známi nezvestných nemajú o osobách žiadne informácie už od 7. júla, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Nezvestná odišla z domu so svojím maloletým synom a neuviedla kam ide a kedy príde a nikomu z rodiny sa už neozvala,“ priblížila Faltániová. Podľa popisu polície majú obaja štíhlu postavu, čierne vlasy a hnedé oči.
Polícia v Žiari nad Hronom sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 29-ročnej Kamile Kaločaiovej zo Žiaru nad Hronom a jej 6-ročnom synovi Alexandrovi Dominikovi Šarközim.
Foto: Polícia SR - Banskobystrický kraj

Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej žene a chlapcovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania číslo 158 alebo prostredníctvom sociálnej siete,“ vyzýva polícia.