Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po maloletej P.Girgovej z Bijacoviec

Na snímke P. Girgová z Bijacoviec. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Hľadaná tínedžerka je vysoká 145 centimetrov, štíhlej postavy, má nakrátko ostrihané čierne vlasy a hnedé oči.

Bijacovce 30. júna (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej maloletej Petronele Girgovej z obce Bijacovce v Levočskom okrese. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že nezvestnosť 13-ročnej dcéry nahlásila v nedeľu (26. 6.) na Obvodnom oddelení Policajného zboru (PZ) v Spišskom Podhradí jej matka.

"Petronela ešte vo štvrtok (23. 6.) krátko poobede odišla z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto a doposiaľ o sebe nepodala žiadnu správu. Vykonanými previerkami a opatreniami sa ju doposiaľ nepodarilo vypátrať," uviedla hovorkyňa. Hľadaná tínedžerka je vysoká 145 centimetrov, štíhlej postavy, má nakrátko ostrihané čierne vlasy a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečenú červenú sukňu a čierne tričko, svoje oblečenie však môže podľa polície meniť.

"Akékoľvek informácie k nezvestnej môže verejnosť oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ Poprad, na čísle 0961 89 3373, respektíve na linke 158. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti," dodala Ligdayová.