Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po Jurajovi Jurovatom spod Tatier

Na snímke nezvestný Juraj Jurovatý z obce Krížová Ves, okres Kežmarok. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že 57-ročný muž, prechodne bytom v Kežmarku, je nezvestný od 29. januára, keď ho vo večerných hodinách videli pri moste cyklotrasy cez rieku Poprad v časti Pradiareň. Hľadaný muž je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má modrozelené oči a nemá vlasy. Naposledy mal podľa polície na sebe oblečenú červenú zimnú vetrovku, modré rifle, tmavú čiapku na zimu a mal obutú zimnú vysokú obuv nezistenej farby. Zvláštne znamenia nemá. Foto: TASR KR PZ v Poprade

Hľadaný muž je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má modrozelené oči a nemá vlasy.

Kežmarok 6. februára (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom Jurajovi Jurovatom z obce Krížová Ves, okres Kežmarok. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že 57-ročný muž, prechodne bytom v Kežmarku, je nezvestný od 29. januára, keď ho vo večerných hodinách videli pri moste cyklotrasy cez rieku Poprad v časti Pradiareň.

"Naposledy bol v telefonickom kontakte s bývalou manželkou v uvedený deň večer po 20.00 h a od tej doby nepodal o sebe žiadnu správu. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," uviedla hovorkyňa.

Hľadaný muž je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má modrozelené oči a nemá vlasy. Naposledy mal podľa polície na sebe oblečenú červenú zimnú vetrovku, modré rifle, tmavú čiapku na zimu a mal obutú zimnú vysokú obuv nezistenej farby. Zvláštne znamenia nemá.

"Akékoľvek poznatky k nezvestnému mužovi môže verejnosť oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Kežmarok, na telefónnom čísle 0961 81 3370, respektíve na linku 158. Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom našej facebookovej stránky Policajného zboru," uzatvára Ligdayová.