Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Vodič sa zrazil so zverou, ďalšie auto doňho narazilo, traja zranení

Polícia: Zrážka s lesnou zverou na R2 sa skončila zranením troch starších osôb Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Dvaja ľudia sú ťažko zranení.

Banská Bystrica 21. apríla (TASR) – Zranením troch osôb sa skončila zrážka s lesnou zverou, ku ktorej došlo na rýchlostnej ceste R2 v smere od Bátky na Tornaľu v piatok (19. 4.) krátko pred polnocou. Informuje o tom banskobystrická polícia na svojej facebookovej stránke Polícia SR - Banskobystrický kraj.

"Vozidlu náhle vbehla do cesty lesná zver. Auto zostalo stáť so zapnutými výstražnými smerovkami. Vodič ďalšieho vozidla dostatočne nesledoval situáciu na ceste a narazil doň. Pri dopravnej nehode sa v prvom vozidle zranili dve 67-ročné spolujazdkyne, z toho jedna ťažko. Ťažké zranenie utrpel aj 47-ročný spolujazdec druhého vozidla," uvádza polícia na sociálnej sieti s tým, že nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici zriadilo vlastnú regionálnu stránku začiatkom apríla.

Polícia: Zrážka s lesnou zverou na R2 sa skončila zranením troch starších osôb
Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica


"Stránka Polícia SR – Banskobystrický kraj verejnosť informuje o aktuálnych udalostiach, dôležitých dopravných obmedzeniach, ale aj o každodennej činnosti policajtov. Súčasťou obsahu sú i témy zamerané na prevenciu, pátranie po osobách či rôzne nadčasové témy. Fanúšikovia stránky môžu formou súkromných správ kontaktovať políciu a okrem svojich otázok zasielať dôležité poznatky, čím budú priamo nápomocní pri vyšetrovaní trestnej činnosti," zdôraznila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.