Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Regióny

Expozitúra Bratislava V bude uvedená do špeciálneho režimu

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Výkon služby v mestských častiach Petržalka, Jarovce, Rusovce a Čunovo budú zabezpečovať hliadky z ostatných expozitúr a zásahová jednotka.

Bratislava 4. februára (TASR) - Expozitúra mestskej polície Bratislava V bude v dôsledku karanténnych opatrení uvedená do tzv. špeciálneho režimu. Výkon služby v mestských častiach Petržalka, Jarovce, Rusovce a Čunovo budú zabezpečovať hliadky z ostatných expozitúr a zásahová jednotka. TASR o tom informoval hovorca Mestskej polície Bratislava Peter Pleva.

"Z dôvodov vyššej miery výskytu pozitivity na ochorenie COVID-19 medzi príslušníkmi mestskej polície hlavného mesta SR Bratislava zaradených na Expozitúre mestskej polície Bratislava V boli prijaté nevyhnutné karanténne opatrenia na zabránenie ďalšieho šírenia tohto ochorenia," uviedol Pleva s tým, že telefonické oznamy budú od piatka (5. 2.) 6.00 h až do odvolania prijímané len na telefónnom čísle 159.

"Prosíme touto cestou občanov o zhovievavosť pri riešení tejto mimoriadnej situácie. Záverom ubezpečujeme občanov z piateho bratislavského okresu, že verejný poriadok zo strany mestskej polície bude aj napriek tomu nepretržite zabezpečovaný," dodal.