Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej sa zrazilo auto s cyklistom

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Podľa prvotných zistení malo dôjsť k zrážke medzi doposiaľ neznámym vodičom a cyklistom, a to pred jednou z reštaurácií na Drieňovej ulici.

Bratislava 5. augusta (TASR) - Bratislavská polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, pri ktorej sa zrazilo auto s cyklistom. K nehode malo dôjsť koncom minulého týždňa na Drieňovej ulici v Bratislave. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti. V tejto súvislosti zároveň apeluje na vodičov, aby boli ohľaduplní a obozretní na cestách.



"Dopravní policajti pátrajú po totožnosti osôb, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu dopravnej nehody, ku ktorej došlo 29. júla v časovom úseku medzi 9.35 a 10.00 h v druhom bratislavskom okrese," uviedla polícia. Ozrejmila, že podľa prvotných zistení malo dôjsť k zrážke medzi doposiaľ neznámym vodičom a cyklistom, a to pred jednou z reštaurácií na Drieňovej ulici.

Polícia žiada priamych svedkov, ktorí videli priebeh nehody alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname z vozidla, aby sa prihlásili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo telefonicky na čísle 158.