Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

VÁŽNA NEHODA: Na priechode pre chodcov zrazilo auto tri chodkyne

Polícia dokumentovala dopravnú nehodu s ťažkými zraneniami, ktorá sa stala vo štvrtok 26. septembra 2019 v podvečerných hodinách na priechode pre chodcov v Trnave. Foto: TASR KR PZ v Trnave

V dôsledku zrážky utrpeli dve sestry vo veku 64-rokov ťažké zranenia a 31-ročná žena sa zranila ľahšie.

Trnava 27. septembra (TASR) - Polícia dokumentovala dopravnú nehodu s ťažkými zraneniami, ktorá sa stala vo štvrtok (26. 9.) v podvečerných hodinách na priechode pre chodcov v Trnave. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Vodič z Trnavy viedol osobné auto po Kollárovej ulici smerom k železničnej stanici. "Na priechode pre chodcov pri právnickej fakulte došlo k zrážke auta 34-ročného vodiča s tromi chodkyňami, ktoré vošli na priechod z pravej strany," uviedla Kredatusová.

V dôsledku zrážky utrpeli dve sestry vo veku 64-rokov ťažké zranenia a 31-ročná žena sa zranila ľahšie, s predpokladanou dobou liečenia asi dva týždne. "Dychovou skúškou na alkohol nebolo vodičovi zistené požitie alkoholu. Príčiny dopravnej nehody polícia vyšetruje, bolo začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví," doplnila krajská policajní hovorkyňa.