Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

VIDELI STE JU? Polícia pátra po E. Bohóovej z Hodejova

Na snímke nezvestná Erika Bohóová. Foto: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj

V čase odchodu zo zariadenia mala na sebe oblečené krátke modré nohavice a ružovú mikinu, obuté mala botasky čiernej farby.

Rimavská Sobota 13. augusta (TASR) – Polícia z Rimavskej Soboty žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 16-ročnej Erike Bohóovej z Hodejova, ktorá je chovankyňou Centra pre deti a rodiny. Ako na sociálnej sieti informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici, nezvestná sa do centra nevrátila z povolenej prechádzky a viac sa neozvala.

Erika Bohóová je podľa policajného popisu vysoká približne 148 centimetrov, má strednú plnoštíhlu postavu so vzpriameným držaním tela, hnedé oči a rovné čierne vlasy. Nezvestná má v nose piercing a ovláda slovenský i maďarský jazyk, pričom rozpráva s maďarsko-slovenským prízvukom. V čase odchodu zo zariadenia mala na sebe oblečené krátke modré nohavice a ružovú mikinu, obuté mala botasky čiernej farby.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom dievčati oznámili na linku tiesňového volania číslo 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky Polícia SR – Banskobystrický kraj.