Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Pátrajú po mladíkoch, ktorí sa viezli na zadných nárazníkoch vlaku

Bratislavskí policajti sa intenzívne zaoberajú "letným dobrodružstvom" dvoch mladíkov zvečneným na fotografii, ktorá obletela celý slovenský Facebook. Foto: FB Polícia Slovenskej republiky

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na fotografii a napomôcť k objasneniu skutku, možno oznámiť na bezplatné číslo polície 158.

Bratislava 31. júla (TASR) - Bratislavskí železniční policajti pátrajú po mladíkoch, ktorí sa vo štvrtok (30. 7.) viezli na zadných nárazníkoch osobného vlaku, konkrétne na úseku medzi železničnými stanicami Bratislava-Nové mesto a Bratislava-ÚNS. Spáchali tak priestupok, sankcionovaný pokutou až do výšky 1000 eur.

"V prvom rade však upozorňujeme, že ide o mimoriadne nezodpovedné a nebezpečné konanie, ktoré môže nie len ohroziť zdravie, ale v niektorých prípadoch môže mať až tragické následky," upozornili policajti na sociálnej sieti, kde o prípade informujú. K textu pripojili aj fotografiu, dokumentujúcu priestupok.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na fotografii a napomôcť k objasneniu skutku, možno oznámiť na bezplatné číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, ale aj formou súkromnej správy na tejto FB stránke.