Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Pri nehode medzi Revúcou a Muránskou Dlhou Lúkou vyhasol ľudský život

Snímka z nehody, ku ktorej došlo v nedeľu 12. júla 2020 medzi Revúcou a Muránskou Dlhou Lúkou. Foto: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Vodič vo veku 25 rokov zo Šumiaca vo vozidle Škoda Octavia nemal pri predbiehaní iného auta pred sebou dostatočný rozhľad na vzdialenosť, ktorá je potrebná na bezpečné predchádzanie.

Revúca 13. júla (TASR) – Polícia v Revúcej vyšetruje smrteľnú dopravnú nehodu, ktorá sa stala včera po 17:00 na ceste medzi Revúcou a Muránskou Dlhou Lúkou. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Banská Bystrica na sociálnej sieti.

„Vodič vo veku 25 rokov zo Šumiaca vo vozidle Škoda Octavia nemal pri predbiehaní iného auta pred sebou dostatočný rozhľad na vzdialenosť, ktorá je potrebná na bezpečné predchádzanie. Čelne sa zrazil s protiidúcim vozidlom Citroën, ktoré viedol 48-ročný vodič z Revúcej. Ten pri nehode utrpel ťažké zranenia a v nemocnici im podľahol,“ konkretizuje KR PZ.

U vodiča Octavie podľa polície nebolo zistené požitie alkoholu. „Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a vyšetrovanie nehody pokračuje,“ dodávajú policajti.