Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

Pri požiari bydliska bezdomovcov utrpeli zranenie dvaja ľudia

Ilustračné foto Foto: FOTO TASR/Oliver Ondráš

"Hasiči po príchode na ohlásené miesto zistili, že ide o požiar provizórneho príbytku bezdomovcov pri kotolni," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne.

Trenčín 23. marca (TASR) - Trenčianski hasiči zasahovali pri požiari, ku ktorému došlo v nedeľu (22.3.) okolo polnoci pri kotolni na Saratovskej ulici v Trenčíne. Pri udalosti, ktorú hasičom nahlásili krátko po polnoci, utrpeli zranenie dvaja ľudia. TASR dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.

"Hasiči po príchode na ohlásené miesto zistili, že ide o požiar provizórneho príbytku bezdomovcov pri kotolni. V blízkosti požiariska sa nachádzali dve osoby, ktoré v dôsledku udalosti utrpeli popáleniny," uviedol Petrík.

Ako pokračoval, trenčianski hasiči ihneď poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a po príchode posádok Záchrannej zdravotnej služby pomohli pri ich naložení do sanitných vozidiel. "Súčasne na likvidáciu požiaru nasadili jeden hasebný prúd. Po uhasení bolo požiarisko skontrolované a následne odovzdané príslušníkom polície," dodal.

Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania.