Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

TRAGICKÁ ZRÁŽKA ÁUT A MOTOCYKLA: Zasahujú tam všetky záchranné zložky

Snímka z nehody, pri ktorej došlo k zrážke dvoch osobných áut a motocykla pred Lehotou pod Vtáčnikom 7. júla 2022. Foto: Facebook Polícia SR - Trenčiansky kraj

Cesta pri Lehote pod Vtáčnikom je neprejazdná.

Lehota pod Vtáčnikom 7. júla (TASR) - Cesta tretej triedy pred Lehotou pod Vtáčnikom v okrese Prievidza v smere od Novák zostala vo štvrtok popoludní pre nehodu dvoch osobných áut a motocykla neprejazdná. Zrážka mala tragické následky, informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

K nehode došlo krátko pred 14.00 h, na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. "Cesta je momentálne neprejazdná. Vodičom odporúčame vyhnúť sa tomuto úseku. Informácie k príčinám a okolnostiam dopravnej nehody poskytneme, až keď to situácia dovolí," uviedli policajti.

Na mieste zasahujú štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze s jedným kusom techniky, dodalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva HaZZ v Trenčíne.

Zrážka si vyžiadala jednu obeť


Zrážka dvoch osobných áut a motocykla si vo štvrtok popoludní pred Lehotou pod Vtáčnikom (okres Prievidza) vyžiadala život jednej osoby. Ďalší štyria účastníci vyviazli bez zranení. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Cesta tretej triedy do Lehoty pod Vtáčnikom v smere od Novák zostane pre dokumentovanie dopravnej nehody niekoľko hodín neprejazdná a bez možnosti obchádzky.