Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Regióny

ČELNÁ ZRÁŽKA DVOCH ÁUT: Pri nehode prišla o život spolujazdkyňa

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Košický kraj

Vodiči oboch vozidiel vo veku 66 a 49 rokov utrpeli zranenia, pre ktoré boli po zásahu záchranárov prevezení do nemocnice na ďalšie ošetrenia.

Hrhov 25. apríla (TASR) – Pri čelnej zrážke dvoch vozidiel, ku ktorej došlo v utorok ráno na ceste I/16 pri obci Hrhov, prišla o život 56-ročná spolujazdkyňa. Vodiči oboch vozidiel boli prevezení do nemocnice. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

K čelnej zrážke na hlavnom ťahu došlo podľa polície z doposiaľ nezistených príčin, jedno z áut začalo po náraze horieť. Pri nehode prišla o život 56-ročná spolujazdkyňa, zraneniam, ktoré utrpela, na mieste podľahla. Vodiči oboch vozidiel vo veku 66 a 49 rokov utrpeli zranenia, pre ktoré boli po zásahu záchranárov prevezení do nemocnice na ďalšie ošetrenia.

"Vzhľadom na rozsah zranení vodičov nebolo možné podrobiť dychovej skúške, preto im bol na zistenie prítomnosti alkoholu, prípadne iných omamných látok v ich organizme, odobratý biologický materiál," dodala Ivanová. Hlavná cesta bola v danom úseku počas dokumentovania nehody na niekoľko hodín uzavretá.

Polícia v súvislosti s tragickou nehodou začala vo veci trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a trestný čin ublíženia na zdraví. Presná príčina nehody a bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.