Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Pri Devínskej Novej Vsi našli na koľajisku nehybné ľudské telo

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jakub Kotian

Hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Ria Feik Achbergerová pre TASR uviedla, že vlaky jazdia v mieste udalosti zníženou rýchlosťou.

Bratislava 26. júla (TASR) - Na koľajisku pri bratislavskej Devínskej Novej Vsi našli v pondelok ráno nehybné ľudské telo. Ide o 40-ročného Srba. "Podľa doposiaľ zistených informácií k stretu osoby s vlakom malo dôjsť v doposiaľ neustálenom čase s doposiaľ nezisteným idúcim koľajovým železničným vozidlom," spresnili bratislavskí krajskí policajti na sociálnej sieti.

Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. "Poverený príslušník Odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodali policajti.



Hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Ria Feik Achbergerová pre TASR uviedla, že vlaky jazdia v mieste udalosti zníženou rýchlosťou. "Nepredpokladáme výraznejšie zdržania. Všetko samozrejme závisí od vyšetrovania PZ SR," doplnila.