Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Pri dopravnej nehode v Bánovciach nad Bebravou vyhasol ľudský život

Snímka z dopravnej nehody, ktorá sa stala na Partizánskej ulici v Bánovciach nad Bebravou v nedeľu 5. júna 2022. Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Dychová skúška u vodičov bola negatívna. Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 17.000 eur.

Bánovce nad Bebravou 6. júna (TASR) - Život 57-ročnej ženy si v nedeľu (5. 6.) podvečer vyžiadala dopravná nehoda na Partizánskej ulici v Bánovciach nad Bebravou. Pri čelnej zrážke dvoch osobných áut sa ľahko zranili ďalšie dve osoby. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Trenčianska krajská polícia o tom v pondelok informovala na sociálnej sieti.

"Päťdesiatosemročný vodič Toyoty jazdil smerom od centra mesta po Partizánskej ulici, keď mal pred rodinným domom vojsť do protismernej časti vozovky, kde v tom čase jazdila 41-ročná vodička Fordu. Následne došlo k čelnej zrážke vozidiel," uviedli policajti.
Snímka z dopravnej nehody, ktorá sa stala na Partizánskej ulici v Bánovciach nad Bebravou v nedeľu 5. júna 2022.
Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Spolujazdkyňa, ktorá sedela vzadu v Toyote, napriek pripútaniu sa bezpečnostným pásom po zrážke podľa nich utrpela vážne zranenia a v kritickom stave ju odviezli do nemocnice. Tam v pondelok v ranných hodinách následkom ťažkých zranení podľahla.

"Pri nehode sa ľahko zranil vodič Toyoty a ľahké zranenie utrpelo aj maloleté dieťa, ktoré sedelo taktiež vzadu na zadnom sedadle. Obaja boli po ošetrení z nemocnice prepustení. Vodička a spolujazdec z Fordu zranenia neutrpeli," doplnila polícia.


Dychová skúška u vodičov bola negatívna. Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 17.000 eur. "Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," dodali policajti.