Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Regióny

Pri kontrole fanúšikov klubu Olimpija Ľubľana našli pyrotechniku

Zadržaná pyrotechnika. Foto: Facebook - Polícia SR Bratislavský kraj

Prípady vážneho narušenia verejného poriadku, prípadne páchania inej protiprávnej činnosti doposiaľ policajti nezaznamenali.

Bratislava 14. decembra (TASR/Teraz.sk) - Pri kontrole fanúšikov futbalového klubu Olimpija Ľubľana vo štvrtok na Kollárovom námestí v Bratislave našli policajti množstvo pyrotechnických predmetov. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff s tým, že dohliadajú na priebeh futbalového zápasu medzi ŠK Slovan Bratislava a Olimpija Ľubľana.

"Po 16.30 h bola na Kollárovom námestí v Bratislave kontrolovaná policajtmi skupina približne 200 fanúšikov klubu Olimpija Ľubľana. Policajti pri kontrole našli väčšie množstvo rôznych pyrotechnických predmetov, ktoré mali byť pravdepodobne použité v priestoroch štadióna. Pyrotechnické predmety boli zaistené," priblížil Szeiff.

Na dopravnú situáciu v okolí Bajkalskej ulice a priľahlých uliciach dohliadajú hliadky Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave. O prípadných obmedzeniach v doprave budú verejnosť informovať v dostatočnom časovom predstihu.

Prípady vážneho narušenia verejného poriadku, prípadne páchania inej protiprávnej činnosti doposiaľ policajti nezaznamenali. "Ak by došlo k páchaniu protiprávneho konania zo strany fanúšikov, polícia využije všetky zákonné možnosti na jeho obnovenie," dodal hovorca.