Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

NEMAL TAM ČO ROBIŤ: Pri nehode na uzavretej ceste sa zranenili 2 osoby

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook Polície SR - Košický kraj

Na zákaz vjazdu upozorňovala aj zvislá dopravná značka. Tridsaťsedemročný vodič z okresu Rožňava napriek tomu vošiel na rovný úsek cesty v smere od obce Smolník na obec Krásnohorské Podhradie.

Košice 5. januára (TASR) - Dve osoby, z toho jedno dieťa, utrpeli zranenia pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v stredu (4. 1.) okolo 17.30 h na uzavretej ceste. TASR o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Na zákaz vjazdu upozorňovala aj zvislá dopravná značka. Tridsaťsedemročný vodič z okresu Rožňava napriek tomu vošiel na rovný úsek cesty v smere od obce Smolník na obec Krásnohorské Podhradie. "Pred ostrou pravotočivou zákrutou pravdepodobne dostatočne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, na štrku rozsypanom na ceste dostal s autom šmyk a prešiel do protismeru," spresnila s tým, že auto napokon zišlo z cesty do lesného porastu a narazilo do stromu.

Spolujazdci vo veku siedmich a 47-rokov utrpeli zranenia, z ktorých sa budú liečiť predbežne viac ako šesť týždňov. Vodič ani ďalší 45-ročný spolujazdec sa pri dopravnej nehode nezranili.