Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Pri nehode v Bánovciach nad Bebravou sa zranil jeden z vodičov

Zranenia jedného z vodičov si vo štvrtok 17. júna 2021 dopoludnia vyžiadala dopravná nehoda na ceste R2 v katastri Bánoviec nad Bebravou. Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Počas zásahu polícia v oboch smeroch uzatvorila celý úsek rýchlostnej cesty R2 a dopravu presmerovala cez Bánovce nad Bebravou.

Bánovce nad Bebravou 18. júna (TASR) - Zranenia jedného z vodičov si vo štvrtok (17. 6.) dopoludnia vyžiadala dopravná nehoda na ceste R2 v katastri Bánoviec nad Bebravou. Pri zrážke osobného auta a kamióna zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Bánoviec nad Bebravou s jedným kusom techniky. TASR o tom v piatok informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Následkom nehody sa zranil vodič osobného auta, na vozovke po zrážke zostalo väčšie množstvo úlomkov a prevádzkové kvapaliny. "Hasiči poskytli zranenej osobe do príchodu zdravotných záchranárov predlekársku pomoc a prvotné ošetrenie. Na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny posypali absorpčnou látkou. Následne asistovali pri presune kamióna a naložení osobného automobilu na vozidlo odťahovej služby," opísal Petrík.

Zranenia jedného z vodičov si vo štvrtok 17. júna 2021 dopoludnia vyžiadala dopravná nehoda na ceste R2 v katastri Bánoviec nad Bebravou.
Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne


Počas zásahu podľa neho polícia v oboch smeroch uzatvorila celý úsek rýchlostnej cesty R2 a dopravu presmerovala cez Bánovce nad Bebravou. "Po zdokumentovaní udalosti políciou hasiči zachytili a do zbernej nádoby pozbierali uniknuté prevádzkové kvapaliny, po čom bola premávka v danom úseku opätovne obnovená," dodal.