Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Pri vážnej nehode neďaleko Tornale zasahovali i leteckí záchranári

Snímka z miesta nehody medzi Tornaľou a obcou Včelnice. Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Po zrážke skončili obe vozidlá odhodené na poli.

Tornaľa 26. apríla (TASR) – Pri dopravnej nehode neďaleko Tornale v okrese Revúca, ku ktorej došlo v pondelok (25. 4.) popoludní, sa vážne zranili dvaja ľudia. Na mieste museli zasahovať i leteckí záchranári. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

K dopravnej nehode došlo na ceste I/67 medzi Tornaľou a obcou Včelince, pričom po zrážke skončili obe vozidlá odhodené na poli. "Podľa doterajších zistení 21-ročný vodič dodávky pravdepodobne nedal prednosť osobnému autu, ktoré viedol v smere od Tornale 42-ročný muž," priblížila polícia s tým, že nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania.

Obaja vodiči utrpeli pri nehode vážne zranenia, z vozidiel ich na mieste vyslobodzovali hasiči. K jednému z účastníkov nehody boli privolaní i leteckí záchranári.

"Nárazom utrpel poranenie hlavy, hrudníka a zlomeninu dolnej končatiny. Po doplnení liečby bol pacient preložený na palubu vrtuľníka a v stabilizovanom stave letecky prevezený do Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach," informovala Vrtuľníková záchranná zdravotná služba (VZZS) Air–Transport Europe.