Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Pri zrážke áut v obci Huty zahynul 75-ročný vodič

Dnes v čase okolo 11:15 hodine došlo na ceste druhej triedy číslo 584 v obci Huty, okres Liptovský Mikuláš k tragickej dopravnej nehode. Foto: FB Polícia SR - Žilinský kraj

Alkohol u 34-ročného vodiča policajti nezistili. U nebohého muža bude vykonaná pitva.

Huty 26. septembra (TASR) - Dopravnú nehodu na ceste druhej triedy v obci Huty, okres Liptovský Mikuláš, v pondelok neprežil 75-ročný vodič. Spolujazdkyňu previezli do nemocnice. TASR o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Policajti na základe doterajšieho vyšetrovania zistili, že 75-ročný muž viedol osobné auto značky Škoda v smere od obce Zuberec do Liptovského Mikuláša. "Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v pravotočivej zákrute prešiel s vozidlom do protismeru. Tu došlo k zrážke s protiidúcim vozidlom zn. Fiat, ktoré viedol 34-ročný muž. Pri dopravnej nehode utrpel 75 ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol," uviedla Kremeňová.

Alkohol u 34-ročného vodiča policajti nezistili. U nebohého muža bude vykonaná pitva. "Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," dodala hovorkyňa.