Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 4. jún 2024Meniny má Lenka
< sekcia Regióny

Policajti z Prievidze hľadajú svedkov tragickej nehody

Snímka z dopravnej nehody Foto: TASR/Polícia

Dopravná nehoda sa stala 4. decembra 2012 v obci Diviacka Nová Ves v okrese Prievidza a zahynula pri nej jedna osoba.

Prievidza 20. februára (TASR)- Policajti z Prievidze hľadajú svedkov tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala 4. decembra 2012 o 16.05 h na ceste II/574 v obci Diviacka Nová Ves v okrese Prievidza a zahynula pri nej jedna osoba.

Dopravnú nehodu spôsobil 20-ročný vodič BMW, ktorý na zasneženej a neupravenej vozovke pri prejazde miernou pravotočivou zákrutou v smere jazdy na obec Nitrianske Rudno prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim VW Golfom, ktorý riadil 34-ročný vodič. Pri nehode utrpel ťažké zranenie spolujazdec z vozidla BMW a ľahké zranenia vodiči oboch vozidiel. Dvadsaťročný spolujazdec podľahol ťažkým zraneniam v Bojnickej nemocnici na druhý deň po nehode.

"Polícia žiada svedkov, aby sa prihlásili na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Prievidzi. Akékoľvek informácie o tejto dopravnej nehode môžu poskytnúť na telefónnych číslach 096127 3522, 096127 3510, prípadne aj anonymne na policajnej linke 158," informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.

Snímka z dopravnej nehody
Foto: TASR/Políica


Snímky z dopravnej nehody
Foto: TASR/Polícia