Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Primátor B. Bystrice J. Nosko označil poslednú kampaň za najútočnejšiu

Na snímke novozvolený primátor Banskej Bystrice Ján Nosko vo volebnej centrále v Banskej Bystrici 29. októbra 2022. Foto: TASR - Ján Krošlák

Ak niekto nemá argument, používa útok, ale tak to už asi v spoločnosti chodí, reagoval Nosko.

Banská Bystrica 30. októbra (TASR) – Takmer 40-percentnú účasť voličov v meste Banská Bystrica označil v nedeľu primátor Ján Nosko za reálny obraz toho, ako sa ľudia venujú komunálnej politike. Podľa oficiálnej zápisnice o výsledkoch volieb, zverejnenej na webstránke mesta, získal 16.248 platných hlasov, čo je 66,2 percenta, a stane sa tak po tretí raz hlavou mesta pod Urpínom.

"Výsledok vnímam ako odpočet predchádzajúceho aj posledného volebného obdobia. Väčšina Banskobystričanov sa stotožnila s naším programom, ktorý chceme v ďalšom období v meste realizovať. Máme pripravené množstvo projektov," konštatoval Nosko.

Posledná predvolebná kampaň, ktorá útočila aj na jeho rodinu, bola podľa neho najintenzívnejšia v porovnaní s predchádzajúcimi dvoma. "Náš tím zaujal pokojné stanovisko, na nikoho sme neútočili. Ak niekto nemá argument, používa útok, ale tak to už asi v spoločnosti chodí," reagoval Nosko.