Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Primátori Košíc a Nitry uzavreli hokejovú stávku

Na kombosnímke primátor Košíc Richard Raši (vľavo) a primátor Nitry Jozef Dvonč Foto: TASR/František Iván/Henrich Mišovič

Bez ohľadu na to, ktorý tip sa ukáže ako správny, radovať z výhry sa bude i niekto celkom iný.

Košice 9. apríla (TASR) - Finále hokejovej Tipsport extraligy medzi HC Košice a HK Nitra, ktoré sa začalo dnes a hrá sa na štyri víťazné zápasy, budú veľmi pozorne sledovať i primátori oboch miest, košický Richard Raši a nitriansky Jozef Dvonč. TASR o tom informovala hovorkyňa košického magistrátu Martina Urik Viktorínová.

„Okrem fandenia na tribúnach sa zapoja do duelu netradičnou stávkou s charitatívnym podtextom. Obaja, prirodzene, podporujú svojich a tipujú celkové víťazstvo 4:2, každý v prospech svojho tímu,“ prezradila Urik Viktorínová. Bez ohľadu na to, ktorý tip sa ukáže ako správny, radovať z výhry sa bude i niekto celkom iný. „Primátor zdolaného finalistu venuje športové náradie, hokejky a dresy deťom z vybraného zariadenia v meste víťaza, ktoré po finále Tipsport extraligy navštívia spoločne. Hokej tak prinesie radosť nielen fanúšikom na tribúnach a pri televíznych obrazovkách, ale i deťom,“ doplnila.

A aby nezostalo iba pri odkazoch na diaľku, obaja primátori sa stretnú vo štvrtok 10. apríla o 16.50 h vo vestibule hotela Magnus v Trenčíne, kde spečatia stávku naživo.