Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

RÁTAJTE SO ZDRŽANÍM: Premávka v Bratislave je spomalená

Ilustračné foto. Foto: TASR - Erika Ďurčová

Zdržanie do 35 minút hlásia vodiči v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do hlavného mesta, zhruba pol hodiny si vodiči počkajú v kolónach aj v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy.

Bratislava 13. mája (TASR) – So zdržaním desať až 35 minút musia v pondelok ráno počítať vodiči na bratislavských cestách a vstupoch do hlavného mesta. Na viacerých úsekoch sa tvoria kolóny. Informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Zdržanie do 35 minút hlásia vodiči v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do hlavného mesta, zhruba pol hodiny si vodiči počkajú v kolónach aj v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy. Do 20 minút sa vodiči zdržia na ulici Svornosti, na Popradskej v smere do mesta. Zdržanie do 15 minút vodiči hlásia v Moste pri Bratislave v smere do hlavného mesta, na Hradskej v smere od Vrakune do centra a na D1 pri pripájači Blatné v smere z Trnavy do hlavného mesta.

S približne desaťminútovými kolónami je potrebné podľa Stella centra počítať na viacerých úsekoch. Napríklad na D2 za Stupavou v smere do Bratislavy, na Račianskej v smere do mesta, na D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom v smere od Senca, ale aj v smere z Čiernej Vody a z Vajnôr.

Podľa Zelenej vlny RTVS sa v pondelok v ranných hodinách stali v hlavnom meste a okolí viaceré dopravné nehody. Ide napríklad o dopravnú nehodu na Bajkalskej pri jednom z obchodných centier v smere do centra, blokovaný je jeden jazdný pruh.